TUĞÇE YILDIZ MAKEUP ARTİST • ANKARA • 0312 963 1343

Giyim Alışverişinde Doğru Kararlar

Ev ya da araba gibi büyük yatırımlar öncesinde detaylı bir araştırma yaparız. Giyim alışverişi de aynı özeni gerektirir. Kendi tarzınızı bulmak ve doğru renk, siluet ve kumaşı seçmek için bir stil danışmanından destek almak, paranızı boşa harcamamak için önemlidir.

Mağaza satış elemanları genellikle sattıkları markalar hakkında bilgi sahibi olsalar da, stil konusunda aynı düzeyde uzmanlık sunamayabilirler.

İnsan doğal olarak güzel olana yönelir... Kendinizi ve etrafınızı sürekli güzel görünen şeylerle çevrelerseniz, sadece kıyafetleriniz değil eviniz de buna dahil, doğal olarak bu güzellikten etkilenirsiniz.

İyi bir stil için büyük bir bütçeye ihtiyaç duymazsınız, ancak beklentinizden daha fazlasını harcamanız gerekebilir. Eğer standart bir vücut tipiniz yoksa, sizi düşünerek tasarlanan markaları bulmak önemlidir.

Moda trendleri ilgi çekici olabilir, ancak kendi tarzınıza sadık kalın. Modanın dalgaları sizi her yöne sürükleyen bir gemi gibi hissettirebilir, bu nedenle kendi tarzınızı belirlemeye özen gösterin.