TUĞÇE YILDIZ MAKEUP ARTİST • ANKARA • 0312 963 1343

2019 Gelin Makyajı Trendleri

Bridal Makeup

Bu yıl gelin makyajında geçen sene de olduğu gibi ışıltılar ön planda!

Pürüzsüz, nemli bir cilt, göz alıcı bir parlaklık ile tamamlandığında gelinler istedikleri ışıltılı görünüme kavuşuyorlar.

Herşeyden önce gelin makyajının olmazsa olmazı sağlıklı, canlı bir cilt. Bunun için de cildinizin bakımları yapılmış, iyi nemlendirilmiş olması, cildinizi makyaja hazır hale getiriyor. Kapatıcılığı yüksek, yoğun fondotenlerden ziyade, ince yapılı, su bazlı fondotenler kullanmak hem yaz sıcaklarında cildinizi ağırlaştırmayacak, sizi rahatsız etmeyecek hem de doğal canlı cilt görünümünüzü kaybetmemenizi sağlayacak.

219 yılı gelin makyajı trendlerinde pırıltılı farlar, rose tonları, pembenin gül kurusuna yakın hemen her tonunu görmek mümkün. Glitter kullanımını, rose tonlarının dışında bronz farlar, bronz bir cildi yine gelin makyajlarında sıkça göreceğiz.

Keskin contour ve highlighter yerini; daha doğal görünümlü, doğal ışıklı, aydınlık bir yüze bıraktı. Krem allık kullanarak da bu görünümü tamamlayabilirsiniz.

Dudaklarda göze çarpan renklerden ziyade dudak parlatıcısı ile renklendirilmiş doğal dudaklar ile makyajınız tamamlandığında, aynaya baktığınızda kendiniz gibi görünmeye devam edeceğinizi, makyajın doğal güzelliğinizi ön plana çıkardığını fark edeceksiniz.