TUĞÇE YILDIZ MAKEUP ARTİST • ANKARA • 0312 963 1343

Plush Medya Ev Sahipliğinde Only Nifty Çekimi

Only Nifty ihtiyaç duyduğunuz şık ve özel elbiseye uygun fiyatla sahip olma fırsatı sunuyor. Kaliteli ve trendi takip eden tasarımlara erişmek, kiralama seçeneği sayesinde daha uygun maliyetlerle mümkün olabiliyor, bütçenizi korurken, tarzınızdan ödün vermeden istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlıyor.

Geniş bir koleksiyona sahip olan Only Nifty‘den elbise kiraladığınızda, davette benimle aynı elbiseden başka birinde daha var mı diye kaygılanmanıza gerek yok. Çünkü elbiseler tek beden üretiliyor. Bu sayede benzersiz ve özel görünmenizi sağlıyor.

Only Nifty ile gerçekleştirdiğimiz çekimde Plush Medya bize ev sahipliği yaptı. Plush Medya‘nın konforlu ve şık stüdyo alanı, çekim için mükemmel bir ortam sağladı ve bize profesyonel ekipmanlar ile destek sundu. Bu sayede, çekimimiz daha verimli ve keyifli bir şekilde ilerledi. Only Nifty ekibiyle bir araya gelerek, Plush Medya‘nın sunduğu olanaklarla birleştirdik ve ortaya gerçekten keyifli bir çekim deneyimi çıkardık. Birlikte çalışırken oluşan uyum ve işbirliği, sonuçlara da yansıdı ve ortaya çıkan içeriklerin kalitesini artırdı.